Pen Cuisine

Jouw betrokken cateraar

Eten is gevoel en beleving. Oprechte aandacht en de wens om te verzorgen, zit ons in de genen. Wij bieden exclusieve en custom-made culinaire belevenis, waarbij aan werkelijk alle details is gedacht.

Ooit begonnen in het gewone bedrijfsleven, groeide onze passie voor exclusief eten en drinken. Een vermelding in de top 100 van een bekend horecablad bevestigde wat we diep van binnen al wisten.

Wij zijn échte horeca professionals en koken doen we met hart en ziel, elke dag opnieuw. Jarenlange ervaring in het verzorgen van smaakvolle en luxe maaltijden, heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: jouw cateraar!

Catering voor bijzondere gebeurtenissen

Een speciale gelegenheid vraagt om catering op maat. We voelen de sfeer feilloos aan en verzorgen catering met passende aankleding, oog voor kleurgebruik en een variatie aan luxe lekkernijen. Zo komen we tot een unieke belevenis waar nog lang over wordt gesproken. Blijf in contact met je gasten en leg de catering in handen van jouw chef-kok.

Betrokken en persoonlijke catering

Als betrokken horeca-professionals is service is ons op het lijf geschreven. Dat vind je terug in onverwachte dingen.

Een vuurschaal om je bij op te warmen, als de temperatuur onverwachts tegenvalt. Onzichtbare aanwezigheid bij uitvaartcatering en aandacht voor jou en je gasten.

Kom in contact met Pen Cuisine en ervaar de betrokkenheid van een echte professional.