Persoonlijk en betrokken

met uitvaartcatering

Uitvaartcatering met oog voor het moment

Persoonlijke en goed geregelde uitvaartcatering in stijl van de uitvaartplechtigheid biedt troost na het verlies van jouw dierbare. De periode rondom een overlijden is ingrijpend. Pen Cuisine staat jou op een betrokken manier bij met uitvaartcatering op maat. Hierbij nemen we je alle zorg uit handen, en heb jij ruimte voor belangrijke zaken.

Wij creëren rust met catering die respectvol en met zorg wordt samengesteld. Alle ruimte voor jou om in het moment te blijven en afscheid te nemen op een manier die troostend is. In de ochtend met bonbons en patisserie of in de middag met een hartig hapje, geheel naar jouw wensen.

Uitvaartcatering die eer doet aan de overledene

Na de uitvaart volgt het samenzijn met de gasten in een ongedwongen setting. Wij denken mee met uitvaartcatering die recht doet aan het leven van de overledene. Kleine details kunnen hierbij van grote waarde zijn. We zetten de lievelingsbloemen van je dierbare neer of bakken de taart die favoriet was. Hierbij serveren we zijn of haar favoriete drankje en houden we rekening met het moment van de uitvaart.

Warm contact bij uitvaartcatering

We belasten jou zo min mogelijk, maar dragen wel bij aan een samenzijn waar jij met een warm gevoel aan terugdenkt. Met snel schakelen en persoonlijke contact brengen we jouw wensen in kaart. Rouwen is immers hard werken. Achter de schermen werken we hard aan een warme, persoonlijke uitvaartcatering. We zorgen voor een huiselijke sfeer met aankleding die hieraan bijdraagt. Tijdens het samenzijn zijn wij op de achtergrond aanwezig, maar altijd dicht bij je.