Een sfeervolle tafel

met grazing en sweet tables

Grazing tables op locatie

Onbeperkt proeven van lekkernijen op een sfeervolle tafel bij jou op locatie. Een grazing table van Pen Cuisine biedt een keur aan zoete en zoute hapjes. We zorgen voor ruim voldoende eten en adviseren je graag over bijpassende wijnen. Alles om jou te ontzorgen.

Waaruit bestaat een grazing table?

Een grazing table is bij uitstek geschikt voor zakelijke events, verjaardagen, bedrijfsfeesten of de receptie van een bruiloft. De borrelplanken en grazing tables zitten boordevol verse ingrediënten en zijn geschikt voor elke ruimte. We voorzien jouw table van onder andere: ambachtelijke kazen, vers fruit, huisgemaakte hartige en zoete hapjes, overheerlijke dips, borrel bites en snoepgroenten.

Laat je door ons verrassen met een grazing table op maat en neem contact op.

Sweet table

Een sweet table in plaats van een bruidstaart maakt van jullie grote dag een zoete verleiding voor alle genodigden. Verras een aanstaande moeder met een babyshower of gender reveal en laat de tafel en aankleding in een bijpassende stijl verzorgen door Pen Cuisine. Wil je een sweet table voor je verjaardag? Reserveer dit snel en eenvoudig bij Pen Cuisine.